Logo Een Briljante Look - stempel
<< Terug naar het overzicht

Ambities voor 2024

Gelinde van Eijk - Spiegel

"Ontdek de Schoonheid van Binnen en Buiten"

Wat vliegt de tijd! We zijn alweer in de tweede week van het nieuwe jaar beland, en ik kan niet anders dan te genieten van het prachtige vak dat ik mag uitoefenen. Werken met mensen en mijn passie volgen, het blijft geweldig. Afgelopen november vierde ik mijn vijfjarig jubileum, een mijlpaal die me heeft doen stilstaan bij mijn huidige positie en alles wat ik tot nu toe heb bereikt. Met trots kijk ik naar mijn salon, en hoewel er al veel is gerealiseerd, staan er nog enkele positieve veranderingen op het programma.

De meest gevraagde behandelingen in mijn salon zijn gezichtsbehandelingen, wenkbrauwstyling, lichaamshaar waxen en massages. Het zijn niet alleen populaire keuzes onder mijn klanten, maar ook behandelingen waar ik enorm van geniet. Het is prachtig om te ervaren dat ik kan doen waar mijn hart ligt en wat me gelukkig maakt.

bio peeling - Een Briljante Look
Ambities

Deze gedachten hebben me doen nadenken over wat ik nog meer wil bereiken. Ik heb besloten mezelf verder te ontwikkelen en alles wat ik al doe, wil ik nog beter maken. Daarom heb ik een aantal doelen gesteld die ik dit jaar wil realiseren.

Mijn eerste doel is het verbreden van mijn kennis. Na zorgvuldige overweging ben ik tot de conclusie gekomen dat een gezonde huid van zowel binnen als buiten wordt beïnvloed. Daarom ga ik me verdiepen in orthomoleculaire voedingstherapie via een thuisstudie. Ik wil dieper ingaan op de inhoud, zodat ik met voedingsadviezen nog betere resultaten kan behalen, bijvoorbeeld op het gebied van acne, eczeem, hormonale problemen en meer. Ik kijk ernaar uit om jullie mee te nemen in de kennis die ik ga opdoen.

Daarnaast ga ik mijn aanbod aan lichaamsmassages dit jaar uitbreiden. Na het volgen van een cursus bindweefselmassage met honing vorig jaar, zal ik deze techniek meer onder de aandacht brengen, en er staat nog meer op de planning. Helaas kan ik nog niet in detail treden, aangezien ik eerst bevestigingen moet ontvangen dat het doorgaat. Wordt vervolgd!

Uiteraard blijf ik trouw aan de prachtige natuurlijke producten van Piura Skincare, #Lashtag, Skin’s en UNG.

Volgende week ga ik even genieten van een weekje snowboarden.

De salon zal gesloten zijn van 13  tot 21 januari 2024.

Na mijn terugkeer sta ik echter weer volledig tot jullie beschikking, en samen gaan we er opnieuw een prachtig jaar van maken. Mijn online agenda staat open voor boekingen tot een half jaar vooruit. Als je al een vaste dag wilt plannen, aarzel dan niet.

Groetjes Gelinde

Bekijk ook eens deze artikelen

Wil je niets missen?

Ontvang regelmatig updates en tips rechtstreeks in je mailbox! Geen zorgen niemand houdt van spam, ik ook niet. Dus ik stuur je alleen tips, tricks en af en toe een mooie aanbieding. 

Laat hieronder je mailadres achter en je blijft op de hoogte!

Gelinde van Een Briljante Look tijdens behandeling