BB SIS – Intens genieten met heerlijke geuren

Nieuw in de salon zijn de producten van BB SIS, een body & lifestyle lijn met heerlijke body producten, home diffuser en geur kaarsen. Intens genieten met heerlijke geuren.

De producten uit de bbSIS Body collectie zijn een weldaad voor je huid met de rijke texturen.
Je merkt direct hoe zacht en gepamperd je huid wordt. De Body producten zijn vrij van PEG en SLS.

Room Diffuser

PINK & GREEN

Verrijk je huis met de luxe geurstokjes van bbSIS.

De houten stokjes absorberen de geur van de speciale blend van de geur en verspreiden deze in de lucht. Onze geuren gaan gemiddeld vier tot acht weken mee dus een lange tijd heb je er geen omkijken naar. Merk je dat de geur iets afneemt? Draai de stokjes even om en je geniet weer lange tijd van jouw favoriete geur. De gemiddelde levensduur van onze geuren varieert afhankelijk van de omgeving waarin ze worden gebruikt.

The Sizzling Gold Sahara (Geurkaars)

Deze kaars, verrijkt met opwekkende geuren, prikkelt je zintuigen. Je creëert een oase in jouw eigen omgeving. Jasmijn, Patchouli en Vanille zijn zoveel meer dan hun warme romantische geuren doen vermoeden. Ze helpen je ontspannen en brengen je in zuidelijke sferen.

Top notes: Thijm, Jasmine, Spicy Notes
Heart notes: Patchouli, Musk, Dry Wood
Base notes: Vanille, Patchouli, Sweet Notes

The Awakening of White Sakura (Geurkaars)

Geniet van deze heerlijk ontspannende delicate geur. Door de combinatie van katoen, poederachtige musk en Lelietjes van Dalen krijg je weer energie en voel je de lente. De kersenbloesem Sakura staat, gezien de korte levensduur van de bloesem voor (weder)geboorte en leven. Met deze geur ruik je het ontwaken van de natuur en voorjaar. De bloemen ontluiken en kleuren je leven met een gevoel van kalmte.

Top notes: Lemon
Heart notes: Cotton, Lelie van Dalen, Kersenbloesem
Base notes: Powdery Musk, Transparant Wood, Tonka, Mos

SIS Hand & body Wash

Begin de dag goed met een verfrissende douche met de Beautiful by SIS Hand & Body Wash. Twee heerlijke geuren; de de zwoele, zachte geur van PINK en de frisse GREEN unisex geur.

Zoals de naam al zegt: zet dit product niet alleen in je badkamer neer, maar ook in je keuken en toilet om je handen te wassen. Zo kun je op iedere plek en op ieder moment van de dag genieten van jouw eigen geuren.

Bevat Vitamine B5 en Amarant zaad extract. Vrij van PEG, SLES en SLS. Vitamine B5 en Amarant zorgen ervoor dat de wash de natuurlijke balans van de huid in stand houdt en maakt de huid gladder en zachter. Het biedt natuurlijke voeding en hydratatie. Bovenal versterkt en regelt Amarant de lipidelaag van de huid, wat het geschikt maakt voor de droge en vochtarme huid.

SIS Hand & body Lotion

Na een verfrissende douche of bad, verwen je je huid met Beautiful by SIS Hand & Body Lotion uit dezelfde geurlijn. Kies uit de heerlijke geuren van de PINK of GREEN lijn, passende bij de gelegenheid, het moment van de dag of de ‘mood’ waarin je bent. Geniet van de heerlijke rijke texturen die jouw huid comfortabel en zijdezacht aan laat voelen. Zoals de naam al zegt: zet dit product niet alleen in je badkamer neer, maar ook in je keuken en toilet om je handen na het wassen even goed in te smeren en te verzorgen. Zo kun je op iedere plek en op ieder moment van de dag genieten van jouw eigen geuren.

De Hand & Body Lotion bevat Amandelolie, Zonnebloemolie, Glycerine, Melkzuur en Aqua Cacteen. De lotion is voedend en hydraterend voor de huid, geschikt voor alle huidtypen. Het helpt de droge en ruwe huid te verzachten, iets wat je direct voelt. De lotion trekt snel in en laat geen vettig laagje achter. Wel merk je direct dat je huid zacht en comfortabel aanvoelt.

PINK

Met de geur PINK laat je je omarmen door een heerlijke warme, zachte geur.

Deze geur bestaat uit de volgende noten:
TOPNOTEN Crystal Musk, Bergamot, Oranjebloesem en Framboos.
HARTNOTEN Ylang Ylang, Jasmijn en Gouden Musk.
BASISNOTEN Musk, Amber, Patchouli en Egyptische Papyrus.

GREEN

Met de unisex geur GREEN bevind je je in een vrolijke omgeving die je wakker en fris houdt. Je ruikt de natuur en frisheid.

Deze geur bestaat uit de volgende noten:
TOPNOTEN Citroen, Limoen, Sinaasappel
HARTNOTEN Lelietje van Dalen, groen blad, Jasmijn, Lavendel, Roos
BASISNOTEN Gourmand hout, Patchouli, Sandelhout, Vetiver