Logo Een Briljante Look - stempel

Verbeter je huid met een gezichtsbehandeling

Een verzorgde huid draagt bij aan het lekker in je vel zitten. Voor de een is huidverzorging genoeg, de ander wil je huid echt verbeteren. Maar wat is nu het verschil?

Onstpanning gezicht - Een Briljante Look

Huidverbetering - Wat betekent dat?

Huidverbetering gaat een stap verder dan huidverzorging. Bij huidverzorging gaat het behouden van een mooie huid. Huidverbetering gaat nog een stap verder. Huidverbetering zorgt, zoals de naam als zegt, voor een verbetering van de huid. 

In de producten die voor deze intensieve gezichtsbehandeling worden gebruikt zitten bijvoorbeeld veel meer werkzame stoffen. Ook dringen ze dieper door in de huid, waardoor de laag met basaalcellen extra stimulatie krijgt. Dit zorgt voor nieuwe gezonde cellen en een vernieuwde huidstructuur. Het gevolg is een stevigere en vitalere huid.

Een huidverbeteringsbehandeling is in principe geschikt voor iedereen. Maar vooral voor mensen die last hebben van acné, acne littekens, couperose, grove poriën, onzuiverheden, hoge talgproductie, doffe huid, droge huid, vette huid, fijne rimpels en lijntjes, haarvaatjes, huidverslapping en volumeverlies, ouderdomsvlekken, overbeharing, pigmentvlekken of een zwangerschapsmasker.

Een Briljante Look biedt 3 verschillende huidverbeteringsbehandelingen. Voor elk van deze behandelingen geldt dat het een lange termijn project is. Je huid heeft namelijk tijd nodig om nieuwe cellen aan te maken en krachtiger te worden. Daarom is het belangrijk dat je na de behandeling in de salon, thuis ook aan de slag gaat met de verzorgingsproducten die passen bij uw huid. Ook raad ik aan om de behandeling maandelijks te herhalen voor een half jaar. Zo behaal je een optimaal resultaat.

Een goede start - Gezichtsbehandeling

ontspannen - Een Briljante Look
 • Gezichtsbehandeling € 76,00

  60 – 70 minuten

Gezichtsbehandeling

De eerste keer dat je bij mij in de stoel komt voor een gezichtsbehandeling bekijk ik de staat van je huid. Elke huid heeft eigen kernmerken en behoeftes en daar passen we de behandeling op aan. Zo weet je zeker dat jij de juiste behandeling krijgt voor jouw huid.

Hyaluronzuur houdt de huid gehydrateerd en houdt het eigen vocht vast. Het verzacht daardoor fijne lijntjes, maakt de huid steviger en maakt zelfs de meest ruwe, droge plekken glad.
Je kunt hyaluronzuur zien als een spons in de huid. De spons houdt het vocht vasthoudt en het gezicht vol, soepel, elastisch en fris houdt.

Dat vitamine C goed voor je is hoef ik je niet te vertellen. Maar wist je dat het ook bijdraagt aan een goede huidverzorging?

Vitamine C is één van de krachtigste antioxidanten. Het pakt effectief de eerste oorzaken van voortijdige huidveroudering aan en zorgt voor een heldere en stevige huid.

Piura Perfect Skin is een product dat zorgt voor continue huidvernieuwing. Het verwijdt dode huidcellen, verfijnt poriën, vermindert comedonen en onzuiverheden. Daarnaast zorgt het voor een goede hydratatie van de huid. Waardoor deze glad en zijdezacht wordt.

Verschillende factoren spelen een rol bij huidveroudering. Denk hierbij aan stress, omgevingsfactoren en natuurlijke veroudering. Retinol/collageen vermindert de tekenen van vroegtijdige huidveroudering. 

De stof stimuleert de huid om zich te vernieuwen. Daardoor vermindert het rimpels, fijne lijntjes en pigmentvlekken. 

Specialistische behandelingen voor huidverbetering

Gezichtsbehandeling - Een Briljante Look

Glycol & Biopeeling

Voor het herstellen van een beschadigde huid. Ideaal voor acné, huidverjonging, pigmentvlekken of overmatige talgproductie. Deze behandeling is maatwerk. Samen bepalen we welke verhouding het beste past bij uw huid. 

Glycol is een actieve reinigingsbehandeling. De stof zorgt ervoor dat dode huidcellen gegarandeerd en gecontroleerd worden verwijderd. Daardoor verbetert de textuur en uitstraling van de huid. 

Het werkt goed voor de beschadigde, problematische of hyper gepigmenteerde huid. En ook voor acné vermindering is een glycol peeling erg geschikt. 

Daarna volgt de Piura Bio Peeling. Dit is een 100% natuurlijke kruidenpeeling. 

Een biopeeling is een dieptereiniging van de huid. Dode huidcellen worden verwijderd en celvernieuwing wordt gestimuleerd. 

Deze Biopeeling is, zacht voor de huid, pijnloos en je gaat ook niet vervellen, wel voelt u dat de peeling werkt.

Biopeeling is zeer geschikt voor:

 • Overmatige talgproductie
 • Acné
 • Pigmentvlekken
 • Zwangerschapsmasker
 • (acné) Littekens
 • Fijne lijntjes & rimpels
 • Anti-aging
 • Glycol + Biopeeling € 86,00

  60 – 70 minuten

 • Voordeelpakket 3x € 235,00

  3 behandelingen (iedere 14 dagen) + recovery serum cadeau

Verbeter je huid met micro en nano needling

Micro & Nano needling

Met minuscuul kleine naadjes ‘beschadigen’ we je huid zodat deze zichzelf gaat herstellen. Perfect voor o.a. striae, acné littekens, fijne lijntjes, pigmentvlekken en grove porien. 

Bij Micro en Nano Needling gaan we met een soort pen over je huid. Deze pen bevat kleine steriele naaldjes die onder hoge snelheid talloze minuscule kanaaltjes in de huid maken. Dit doet geen pijn!

Door de huid een beetje te ‘beschadigen’, stimuleren we de huid om collageen en elastine aan te maken. Dit is het natuurlijke wondgenezingsproces van de huid. 

Je zult merken dat de huidconditie verbetert. De huidstructuur wordt beter, soepeler, steviger en egaler. 

Voorafgaand aan de eerste behandeling vul je een online intake formulier in. Deze wordt besproken tijdens het eerste bezoek. Daarnaast maken we ook foto’s van de huid om de voortgang vast te leggen. 

Je mag aangeven of je akkoord bent met online gebruik anders is het alleen voor het dossier.

Daarnaast is het van belang dat je een week voor de behandeling stopt met peelingen en ontharen. 

Met de microneedling pen draai ik kleine rondjes over het huid oppervlakte. Dit wordt herhaald in banen totdat het hele gelaat gedaan is. Met regelmaat vraag ik of het gaat, het kan gevoelig zijn maar mag niet pijn doen. Kijkend naar de huid en vragen
hoe het gaat bepaal ik de diepte van de naaldjes. De behandeling kan een branderig of irritatie gevoel aan de huid geven en ziet er ook rood /
rosé uit.

De huid kan gevoelig zijn maar de behandeling mag geen pijn doen.
De behandeling kan een branderig  gevoel geven aan de huid. De huid is direct na de behandeling rood/rosé kleurig. 

– De huid zal de eerste dagen wat roder zijn, lijkt alsof de huid licht verbrand is.
– Soms gaat de huid wat schilferen
– Pigment vlekken worden eerste 2 weken erger en zullen daarna verminderen.
– Na 2-4 weken is er huidverbetering te zien maar herstel gaat door en zal na 4-6
maanden nog mooier zijn en voelen.
– Beschermen tegen zonschade is een must.

 • Na de behandeling mag er 24 uur niks aan cosmetica of make-up op de behandelde huid aangebracht worden. 
 • Ook mag je in deze periode niet roken, roken wordt ook afgeraden als je kiest voor huidverbetering.
 • Na afloop van de behandeling adviseer ik om het behandelde gebied ongeveer 24 uur niet bloot te stellen aan de zon. Ga je wel de zon in, gebruik dan zonnebrand van minimaal spf30, dit advies geldt na 24 uur.
 • Vermijdt eerste 72 uur warmte bronnen (sauna, warm douchen enz) en lichamelijke inspanning.

Je huid wordt weer voller, gladder, weerbaarder, steviger en egaal van kleur.

Omdat we vertrouwen op het natuurlijke herstelproces van de huid duurt het zeker enkele weken of maanden voor je effect ziet. 

 

Voor intensieve huidverbetering worden 4-6 behandelingen geadviseerd. Tussen de behandelingen zit elke keer 4 weken (28 dagen).

Daarna 2x per jaar voor onderhoud en een blijvend resultaat.

 • Micro & nano needling € 97,00

  60 – 70 minuten

Gezichtsbehandeling - Een Briljante Look

Acné behandeling

Deze reinigende gezichtsbehandeling, is speciaal ontwikkeld voor de acne-huid. Ik werk met fruitzuren welke doordringen in de poriën op een effectieve wijze, lossen verstoppingen op en doden de bacteriën in de huid om ontstekingen te reduceren en te voorkomen. Dit herstelt zowel de vette als de acne-huid.

 • ACNÉ - 70 min. € 75

Lieve woorden van klanten

Hieronder vind je de reviews van klanten die ook voor een huidverbetering gingen.

Verbeter je huid met een behandeling die bij je past. Nog niet helemaal zeker welke dat is?

Vul het contactformulier in en ik bel je terug om te overleggen. Of boek direct een afspraak als je al weet wat je wilt.

Gezichtsbehandeling - Een Briljante Look