Logo Een Briljante Look - stempel

Laat jouw huid stralen als nooit tevoren!

Op sommige dagen wil je er echt op je allermooist uitzien. Bijvoorbeeld voor een fotoshoot, een feestje of op je eigen bruiloft. En natuurlijk wil je dat op een ontspannen en vooral gezellige manier doen. Dat snap ik!

Ik laat jou stralen met visagie en gezichtsverzorging die bij jou past. Zodat jij onbezorgde en onvergetelijke dag kunt hebben met eindeloos veel complimenten over je looks!

Visagie Gelinde van Eijk

Visagie - Wat gaan we doen?

UNG Make-up visagie - Een Briljante Look

We beginnen met het bespreken van jouw wensen en onzekerheden. Wat wil je graag zien qua visagie? Ga je voor verfijnd en subtiel of juist voor uitgesproken en gedurfd, iedereen heeft haar eigen voorkeuren. Neem gerust je Pinterest bord mee! Ook bespreken we je onzekerheden, zijn er bepaalde features waar je onzeker van wordt of heb je bijvoorbeeld veel spanning voor de dag zelf. Door dit samen te bespreken kan ik de visagie zelf en de behandeling zo goed mogelijk op jouw wensen aanpassen. 

Iedere huid is uniek en heeft daarom ook andere producten nodig. Voordat we de make-up aanbrengen is het daarom belangrijk om goed te kijken naar bijvoorbeeld je huidtint en huidstructuur. Samen bepalen we de kleuren en kiezen we jouw ultieme look. 

Als schoonheidsspecialiste kan ik je ook helpen met andere behandelingen ter voorbereiding op jouw speciale dag. Ook waxen of een gezichtsbehandeling behoren tot de mogelijkheden. Als je vroeg boekt kunnen we je huid echt laten stralen!

Nu we weten wat voor soort huid je hebt kunnen we de juiste producten daarbij selecteren. Hierbij kijken we naar wat voor jou werkt en wat je graag wilt bereiken. Zo weet je zeker dat het resultaat goed is.

*In het bruidsvisagie pakket doen we hier ook een proefronde. Zo weet je precies hoe je look zal zijn op je bruiloft. Neem gerust je jurk mee als je het totaalplaatje wilt bekijken. 

Dit doen we op de dag zelf en kan zowel op locatie als bij mij in de salon. Omdat we alles uitgebreid vooraf hebben besproken hoef je nu alleen nog maar te genieten van een gezellig  ontspanmoment voor je grote event. 

Visagiemerk UNG

Zoals je van mij gewend bent, kies ik de producten waarmee ik werk met zorg uit. Voor visagie werk ik voornamelijk met het merk UNG. 

UNG is een Nederlands merk van hoge kwaliteit dat werkt met verschillende lijnen die zijn geoptimaliseerd voor diverse huidtinten. Deze lijnen zijn geïnspireerd door de seizoenen in het jaar. 

Daarnaast draagt UNG bij aan een betere wereld. De producten zijn dierproefvrij en met respect naar mensen en milieu geproduceerd. 

Zo kun jij met een schoon geweten shinen!

Een Briljante Look - UNG visagie

Visagie door Een Briljante Look

Ontspannen sfeer

De leukste dag beleef je samen!

Kwalitatief

Aangepast op jouw huidtype

Jouw briljante look

De beste look naar jouw wensen

Complimenten

Met complimenten garantie!

Visagie

Een briljante look - visagie

Bruidvisagie

Jouw perfecte plaatje! Doordat ik alleen werk met producten van uitstekende kwaliteit zal je make-up de gehele dag mooi blijft zitten. Het enige wat jij hoeft te doen is lachen.
 • BRUIDSVISAGIE BASIS € 26,50

  Alles van basic + Verven van wenkbrauwen

 • BRUIDSVISAGIE DELUXE € 16,50

  Reinigen + Stylen d.m.v. waxen.

 • BRUIDSGASTEN € 33,-

  Alles van STYLEN & SHAPEN + verven van de wimpers

 • TOUCH UP - 1 uur € 40,-

  Ik kom nog een keer extra terug voor het bijwerken van je make-up tijdens de dag. Of voor een twist in je look bijvoorbeeld tussen naturel overdag en glamourous `s avonds.

Gelegenheidsvisagie

Als jij lekker in je vel zit zie je dat terug op de foto’s! Daarom pas ik de visagie af op jouw huidtype en wensen.

 • FAMILIE FOTOSHOOT - 45 min. € 55

  xxx

 • DELUXE BROW LIFT - 60 min. € 60

  Alles van basic + Verven van wenkbrauwen

Portfolio

Lieve woorden van klanten

Hieronder vind je de reviews van klanten die ook voor visagie gingen.

Ontspannen en stralend aan je grote dag beginnen?

Vul het contactformulier in en ik bel je terug om te overleggen. Of boek een vrijblijvende kennismaking in de agenda!

Gelinde van Eijk - Spiegel