Logo Een Briljante Look - stempel

Snel een gladde, haarloze look in de waxsalon

Ongewenste haartjes; iedereen heeft er wel last van. Je benen, rug, bovenlip, intieme zones, etc. Er zijn vele manieren om deze ongewenste haren te verwijderen

Scheren is goedkoop en makkelijk, maar haartjes komen snel terug, de huid kan geïrriteerd raken en het kost veel tijd. Ik geef daarom de voorkeur aan waxen

Waxen, harsen bij Een Briljante Look

Alles wat jij wilt weten over waxen!

Wist je dat waxen een van de meest efficiënte manieren is om ongewenst haar te verwijderen? Het is niet voor niets dat deze behandeling een van de populairste ontharingsmethoden is geworden.

Met waxen blijven ongewenste haartjes wel 4 tot 6 weken weg, veel langer dan bijvoorbeeld bij scheren. Door regelmatig te waxen wordt de haargroei minder en de terugkomende haartjes worden zachter. Dit maakt waxen een goede keuze als je op zoek bent naar een onderhoudsarme oplossing die ervoor zorgt dat je huid er tussen de behandelingen door glad blijft uitzien en heerlijk aanvoelt.

Iedereen kent de beelden uit films waarbij mensen het ervaren om te worden gewaxt. Ze schreeuwen of huilen het uit. Dit is geen realistisch beeld. Als jij je laat waxen door een professional hoeft het echt niet veel pijn te doen. Ook de juiste producten en nazorg zijn van belang voor een vrijwel pijnloos resultaat. Dat is waarom ik werk met de producten van Skin’s.

In de salon kun je terecht voor gezichtshaar, het hele lichaam (rug, benen, armen), maar ook de Brazilian wax (schaamstreek, billen, dijen). Zowel mannen als vrouwen zijn van harte welkom in de salon. Alleen ik voer geen brazillian wax voor de schaamstreek van de man uit.

Vooraf

 • Heb jij je net geschoren? Dan is het belangrijk om ongeveer twee weken te wachten voor je kan waxen. De haartjes zijn dan weer lang genoeg om succesvol te verwijderen.
 • Het is goed om voor de behandeling geen verzorgende producten te gebruiken. Deze verstoren de werking van de wax. Voor een optimaal resultaat adviseer ik om een dag voor je behandeling je huid goed te scrubben. Zo komen alle haartjes goed los van de huid en zijn ze beter te waxen.


Na de behandeling

 • Na afloop van de behandeling adviseer ik om het behandelde gebied ongeveer 24 uur niet bloot te stellen aan de zon. Ga je wel de zon in, gebruik dan zonnebrand van minimaal spf30. 
 • Vermijdt eerste 72 uur warmte bronnen (sauna, warm douchen enz) en lichamelijke inspanning.
 • Ook kun je beter de behandelde huid niet aanraken. De lege haarzakjes zijn extra vatbaar voor bacteriën. Daarnaast raad ik je aan om na de behandeling gladde kleding te dragen, hiermee voorkom je ingegroeide haren. 

Ik ga als volgt te werk:

 1. We bespreken allereerst jouw wensen zodat weet ik precies wat jij wilt bereiken.
 2. De huid en de haren worden gedesinfecteerd, hierdoor voorkom je irritatie.
 3. Er wordt een zachte poeder aangebracht. In de salon maken ik gebruik van Skin’s wax; die met een spatel of lepel op de huid aangebracht wordt. Dit gaat in de haartjes zitten en vormt een harde plak. Deze plak verwijder ik daarna in één ruk.
 4. Na het waxen breng ik een speciale olie of koeling gel aan om de huid te verzorgen.

Voor een optimaal resultaat adviseer ik om te starten met 3 behandelingen in 30 dagen. Dat betekent elke 10 dagen een behandeling. Haar groeit in verschillende fasen, door de eerste behandelingen vrij snel achter elkaar te doen, verwijderen we haartjes uit alle fasen. Daarna is één keer per 4 tot 6 weken voldoende. Zie onze pakketprijzen hieronder.

Waxen met Skin's Brazillian wax

Rug waxen man - Een Briljante Look

Prijslijst per waxbehandeling

Onderstaande prijzen zijn voor een eenmalige behandeling. Zie Blijvend resultaat voor de pakket prijzen. 

 • OKSELS € 16,50
 • Onderarmen € 25,00
 • Hele armen € 38,50
 • Onderbenen € 22,00
 • Bovenbenen € 30,25

  zonder knieën

 • Hele benen € 47,50
 • Borst of buik € 38,50

  Klein

 • Borst of buik € 46,50

  Groot

 • Rug € 44,00
 • Billen € 31,00
 • Bilnaad € 23,00
 • Bikinilijn € 25,00

  Buiten sliprand

 • Brazilian € 37,50

  Schaamstreek voorkant geheel ontharen - women only

 • Hollywood € 43,00

  Schaamstreek + bilnaad geheel ontharen - women only

Aanbrengen wax, Een Briljante Look

Blijvend resultaat

Voor een optimaal resultaat adviseer ik om te starten met 3 behandelingen in 30 dagen. Dat betekent elke 10 dagen een behandeling. Haar groeit in verschillende fasen, door de eerste behandelingen vrij snel achter elkaar te doen, verwijderen we haartjes uit alle fasen. Daarna is één keer per 4 tot 6 weken voldoende. 

Snel en comfortabel ontharen!

Je wilt natuurlijk zo min mogelijk pijn ervaren tijdens het waxen. Daarom kies ik bewust voor producten met een uitstekende kwaliteit en verzorgd karakter. Hierdoor kun jij er er zeker van zijn dat de behandeling veilig, aangenaam en efficiënt wordt uitgevoerd. 

De producten van Skins worden bij lage temperatuur aangebracht waardoor minder irritatie van de huid ontstaat. De wax trekt de haren zacht en diep uit de huid, dat maakt deze methode zeer effectief op de kortste haartjes.

Deze wax, die zonder strips wordt uitgevoerd, wint aan populariteit doordat het comfortabel, snel en minder pijnlijk is.

Minder pijn
Kwalitatief
Uniek

Lieve woorden van klanten

Hieronder vind je de reviews van klanten die ook voor een waxbehandeling gingen.

Ben je op zoek naar een vrijwel pijnloze en snelle manier om de gladde, haarloze look te krijgen?

De waxsalon is de perfecte oplossing! Het geeft niet alleen langdurige resultaten, die je huid wekenlang zijdezacht houden, maar het geeft je ook een onmiddellijke boost in zelfvertrouwen.

Waxen Rug - Een Briljante Look