Acne Specialist

In de eerste lockdown maart 2020 ben ik gestart met de opleiding Acne Specialist. Weer terug de boeken in en mij verdiepen in de ziekte leer van ontstekingen. 10 oktober 2020 had ik theorie examen en aanvankelijk zou 18 november 2020 het examen zijn echter door de corona zijn de examens meerdere malen uitgesteld. Tot afgelopen woensdag feb 2021.

Met vlag en wimpel geslaagd. Vanaf heden mag ik mij acne specialist noemen. Papier werk moet nog geregeld worden, maar als ik mijn AGB code heb en de salon weer open mag. Kunnen de acne behandelingen ook via de verzekering vergoed worden.

Heb jij last van Acne en wil jij je huid hiervoor behandelen. Neem alvast contact op om te starten met de juiste producten thuis. En zodra de salon weer open mag starten we een behandelingstraject op.

UNG Summerlook

Wauw wat een mooie tinten… Voor zowel de koude ondertoon of de warme ondertoon is er deze zomer een mooie look waar je je echt fantastisch mee uit de voeten kan.

Wil jij deze mooie kleuren testen en weten wat voor type jij bent, maak dan snel een afspraak en leer ik je ook hoe de kleuren aan te brengen!

Bel 06-25033942 voor een make-up workshop 1 op 1

Brow Lamination

⭐Brow Lamination is de wenkbrauw trend van 2020⭐
Door middel van verschillende lotions zorgen we ervoor dat de wenkbrauw haren de juiste richting op blijven staan. Door dat we ze mooi naar boven laten wijzen creëren we een prachtige volle wenkbrauw!

Ideaal voor stugge, warrige & naar beneden wijzende wenkbrauw haren.

Dit resultaat kan wel tot 6 weken blijven zitten.

Biopeeling

De professionele dieptereiniging van uw huid
Voor de behandeling van huidproblemen zoals acne, onzuiverheden, pigmentvlekken, littekens en huidveroudering.

Voor een zachte, gladde huid
Voor een heldere, frisse uitstraling

100% natuurlijk, met BioScrubs: Biologisch en ecocert gecertificeerd!

Herbal kruiden maskers

Met de Herbal Masks – kruiden maskers gaan we een stap verder in de behandelingen. We kunnen met de maskers de behandeling richten op intensieve hydratatie, voeding, stimulering van de doorbloeding, energie, kalmering, ontgifting en reiniging of anti-aging. De huid is weer krachtig en functioneert weer als nooit tevoren.

Een Briljante Look, Dronten, schoonheidssalon,schoonheidsspecialiste, visagie, visagiste, make-up, mua, workshops, bruidsmake-up, bruidsvisagiste, wimperextensions, wimperextensions dronten, wimperstyliste, one by one, volume, hybride, piura, piura skincare, huidverbetering, acne, pigment, anti rimpel, liftend, huidverzorging, gezichtsbehandelingen, leisureworld, lifestylecenter dronten, Gelinde, Gelinde van Eijk, Mua Gelinde

De kruidenmaskers zijn tegen meerprijs in elke behandeling toe te passen. In de Piura Beautiful 90 en Piura Delight zit de kruidenmasker standaard in de behandeling

BB Cream

 

Echt een aanrader voor de dames die in de morgen een snelle frisse look willen creëren zonder foundation.

Ik adviseer deze BB cream echt iedereen aan, het is zo’n mooi en fijn product. Kom naar de salon en ik kan je een demo geven. Uniek in zijn soort!