huid verbetering, anti rimpel, bio peeling, fruitzuur, glycol, grove poriën

Ervaart u problemen aan uw huid, denk bijvoorbeeld aan:


Acné – Littekens (acné) – Grove poriën – Onzuiverheden – Overmatige talgproductie – Pigment vlekken – Zwangerschapsmasker – Verslapte huid – Fijne lijntjes – Diepe rimpels

Advanced skincare treatmentsDan kunt u het beste kiezen uit de advanced skincare behandelingen. Om resultaat te behalen, is het van belang om samen te werken. In de salon krijgt de huid een intensieve behandeling en thuis gaat u dagelijks de huid verzorgen met producten samengesteld op de behoefte van de huid. U dient bij de eerste behandeling producten af te nemen om het gewenste resultaat te behalen.


DE BEHANDELINGEN: HUIDVERBETERING 1

HYALURON TREATMENT

De belangrijkste functie van hyaluronzuur is om de huid gehydrateerd te houden en het eigen vocht vast te houden. Het verzacht daardoor fijne lijntjes, maakt de huid steviger en maakt zelfs de meest ruwe, droge plekken glad.
Denk bij hyaluronzuur aan een spons in de huid vocht vasthoudt en het gezicht vol, soepel, elastisch
en fris houdt.

VITAMINE C TREATMENT

U weet waarschijnlijk al dat Vitamine C belangrijk is voor de algehele gezondheid. Maar wist u dat het ook een krachtpatser is op het gebied van huidverzorging? Vitamine C is één van de krachtigste antioxidanten die er is: het pakt effectief de eerste oorzaken van voortijdige huidveroudering aan en zorgt voor een heldere en stevige huid.

PERFECT SKIN TREATMENT

Voor een continue huidvernieuwing op huidvriendelijke maar effectieve wijze.
Piura Perfect Skin verwijdert dode huidcellen, verfijnt de poriën, vermindert comedonen en onzuiverheden, geeft intensieve hydratatie, huidvernieuwing & anti-aging.
Een gladde, zijdezachte huid binnen handbereik.


RETINOL COLLAGEEN TREATMENT

Huidveroudering treedt op door verschillende factoren: variërend van stress, omgevingsfactoren natuurlijke veroudering. Retinol / collageen is het ingrediënt voor het verminderen van de tekenen van vroegtijdige huidveroudering.
Het heeft als kracht huidvernieuwing te stimuleren, rimpels, fijne lijntjes en pigmentvlekken te vervagen.

Boek de behandeling huidverbetering 1 in.
Samen bespreken we uw wensen en kijk ik naar welke behandeling het beste past bij uw huid en wensen

Bovenstaande behandelingen zijn op basis van 60 – 70 minuten € 76,00.

Glycol & Biopeeling huidverbetering 2


Biopeeling, piura, piura skincare, dieptereiniging, huidverbetering, schoonheidsverzorging, natuurlijk, schoonheidsverbetering, dronten, leisureworld, een briljante look
Biopeeling, piura, piura skincare, dieptereiniging, huidverbetering, schoonheidsverzorging, natuurlijk, schoonheidsverbetering, dronten, leisureworld, een briljante look

Glycol is een actieve reinigingsbehandeling.

Geschikt voor de beschadigde, problematische of hyper gepigmenteerde huid.

Glycol peeling zetten we ook vaak in tijdens de behandeling van acné

De glycol behandeling zorgt voor een gecontroleerde en gegarandeerde verwijdering van dode huidcellen. Deze behandeling verbetert de textuur en uitstraling van uw huid.

Glycol & Bio peeling kunnen ook heel mooi met elkaar samen gebruikt worden. Deze behandeling is puur maatwerk en per behandeling bouwen we de peeling op, beste wat past bij uw huid.

Glycol / Biopeeling €86,00 per behandeling 60 – 70 minuten

De Piura Bio Peeling

Een 100% natuurlijke kruidenpeeling. Dé professionele dieptereiniging en huid vernieuwende behandeling. Dode huidcellen worden van de oppervlakte verwijderd terwijl de celdeling en celvernieuwing gestimuleerd worden. Biopeeling is niet agressief, doet geen pijn, de huid wordt niet overmatig rood, u gaat niet vervellen, wel voelt u dat de peeling werkt

Biopeeling is zeer geschikt voor:

– Overmatige talgproductie
– Acné
– Pigmentvlekken
– Zwangerschapsmasker
– (acné) Littekens
– Fijne lijntjes & rimpels
– Anti-aging

Voor kuurbehandelingen heb ik een pakket gemaakt:

– 3 behandelingen € 235,00 + recovery serum cadeau

– 6 behandelingen € 430,00
5 behandelingen +1 cadeau + recovery serum


MICRO & NANONEEDLING
HUIDVERBETERING 3

MICRO & NANO NEEDLING BEHANDELING

Kleine steriele naaldjes maken onder hoge snelheid talloze minuscule kanaaltjes verticaal in de huid. Dit stimuleert de huid om actief te worden en in combinatie met werkstoffen (die nu veel beter in de huid kunnen doordringen) wordt diep in de huid het natuurlijke herstelproces op gang gebracht. Hierdoor wordt het natuurlijke herstelproces van de huid geactiveerd en komen er groei- en helende factoren vrij. Deze zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine waardoor het uiterlijk aspect en de conditie van de huid verbetert (o.a. huidstructuur, soepeler, stevigheid, egaliteit, kleur).

De behandeling is niet onaangenaam of pijnlijk.
Wel wordt uw huid weer:
Voller, gladder, weerbaarder, steviger & egaal van kleur.

€ 97,00 per behandeling

Binnen enkele behandelingen ziet de huid er al gladder, egaler en frisser uit, maar voor mooiste resultaat zal deze behandeling in kuurverband geadviseerd worden .

Voor de wens huidverbetering is het advies:
– Elke 28 dagen een microneedling behandeling

– Wanneer de wens mindering van litteken weefsel is, is het advies:
– Elke 14 dagen microneedling behandeling

Voor kuurbehandelingen heb ik een pakket gemaakt:

– 3 behandelingen € 255,00 + recovery serum cadeau

– 6 behandelingen € 485,00
5 behandelingen +1 cadeau + recovery serum


Micro needling, micro-needling, huidverbetering, collageen, elastine, liftend, rimpels, grove porien, acne littekens, huidverbetering, natuurlijke huidverzorging, vegan
massage, ontspanning, relax, rugmassage, lichaammassage, wellness

Time to Relax?

Wilt u liever de ontspannende gezichtsbehandeling, waar de focus ligt op heerlijk de huid verzorgen en lekker te ontspannen tijdens de behandeling?