Portfolio visagiste Gelinde van Eijk – Een Briljante Look

Trendset Summerlook

UNG heeft de ultieme trend paletten voor een sunkissed-look
Met de zonnige dagen en zwoele zomeravonden in aantocht, mag het realiseren van een zomerse look niet ontbreken in je make-uproutine. UNG Cosmetics introduceert daarom deze zomer de nieuwe oogschaduw trend paletten. Verkrijgbaar in twee prachtige edities voor zowel het warme als een koele type. Dankzij de nieuwe zomerlijn, die in het teken staat van nude, roze en een natural glow, waan je je in gedachte meteen in verre tropische oorden.


FOREVER YOUNG AT HEART

UNG betekent letterlijk ‘jong’ in iedere Scandinavische taal. Dat zijn wij: forever young at heart. Wij gunnen iedereen het zelfvertrouwen om zichzelf te zijn en hun individualiteit te vieren. Iedereen is immers verschillend en heeft hun eigen persoonlijke stijl. Met de juiste make-up willen wij je helpen je natuurlijke schoonheid te accentueren en jouw mooiste zelf te zijn. Dat is waar UNG voor staat.

KLEUREN VOOR IEDEREEN

Ons doel is om make-up aan te bieden in kleuren die precies bij jou passen. Wat dat palet is, is voor iedereen nét weer even anders. UNG is er voor iedere huidtint en iedere stijl. Wij bieden daarom een complete make-uplijn aan met een bijzonder groot aantal kleuren liquid foundation, compact poeder, blusher, oogschaduw, lipstick, nagellak, lipgloss, en mascara’s. Voor een optimaal resultaat kun je daarnaast bij ons terecht voor professionele make-upkwasten.

RESPECT VOOR DE OMGEVING

UNG staat voor positiviteit. Wij vinden het belangrijk om bij te dragen aan een betere wereld. Daarom maken wij geen gebruik van dierproeven, proberen wij ons grondstofverbruik te reduceren en monitoren wij de arbeidsomstandigheden in het productieproces. Ons assortiment wordt in Nederland geproduceerd, voor optimale controle.

The art of beauty, the art of living, the art of UNG.