Logo Een Briljante Look - stempel
<< Terug naar het overzicht

Microneedling, voor een stralende huid!

Natuurlijke huidverbetering met microneedling: stimuleer collageen, verminder rimpels, en onthul een stralende huid bij Schoonheidssalon Een Briljante Look
Verbeter je huid met micro en nano needling

Microneedling jou pad naar huidverbetering

Vandaag wil ik jullie graag meenemen in de wereld van microneedling, ook wel bekend als huidneedling of dermapen behandeling. Deze behandeling biedt een fantastische mogelijkheid om je huid te verbeteren en te verjongen. Laten we samen dieper ingaan op deze behandeling en begrijpen waarom deze zo bijzonder is want deze behandeling biedt een geweldige mogelijkheden voor huidverbetering en verjonging.

Hoe Werkt Microneedling?

Tijdens de microneedlingbehandeling, beweeg ik de naaldjes voorzichtig over het huidoppervlak, waarbij kleine microkanaaltjes ontstaan. Deze procedure stimuleert op natuurlijke wijze de productie van collageen en elastine, twee essentiële eiwitten die de stevigheid en elasticiteit van je huid verbeteren. Hierdoor zal je huid er na verloop van tijd steviger en jeugdiger uitzien.

Maar dat is nog niet alles. Een van de opvallende voordelen van microneedling is dat deze behandeling de opname van werkstoffen aanzienlijk verhoogt, tot wel 80% meer dan bij een normale behandeling. Dit betekent dat de producten die we tijdens de behandeling gebruiken, effectiever worden opgenomen door je huid.

Het resultaat? 

Deze verbeterde opname van werkstoffen zorgt ervoor dat de huid optimaal profiteert van de voedende en herstellende eigenschappen van de producten die we gebruiken. Het draagt bij aan het bereiken van super mooie resultaten en helpt je huid er gezonder en stralender uit te laten zien.

Voordelen van Microneedling

Microneedling, biedt diverse voordelen voor je huid, waaronder:

 • Huidverjonging:
  De behandeling stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, wat resulteert in een jeugdige uitstraling en vermindering van rimpels en fijne lijntjes.
 • Huidtextuurverbetering:
  Het kan helpen bij het verbeteren van de algehele textuur van je huid.
 • Verkleining van Poriën:
  Het kan de grootte van vergrote poriën verminderen en overtollige talgproductie verminderen.
 • Vermindering van Littekens:
  Deze behandeling staat erom bekend effectief te zijn bij het verminderen van littekens, zoals die veroorzaakt door acne, en het verzachten van andere huidonvolkomenheden.
 • Verbeterde Huidteint:
  Over het algemeen zal je huid na een reeks microneedling behandelingen helderder en stralender ogen.
Is microneedling geschikt voor jou?

Microneedling, is over het algemeen geschikt voor de meeste huidtypen. Voordat we beginnen, plannen we echter eerst een intakebehandeling waar je persoonlijk advies krijgt en met de juiste huidverzorgingsproducten naar huis gaat om je huid voor te bereiden op de behandeling.

Ontdek de Magie van Microneedling bij Schoonheidssalon Een Briljante Look.

Stap binnen in de wereld van microneedling, ook bekend als huidneedling, en geef je huid de boost die ze verdient. Neem vandaag nog contact met me op om een intakebehandeling te plannen en ontdek hoe we samen je huid kunnen verbeteren.

Bekijk ook eens deze artikelen

Gelinde van Eijk - Spiegel

Ambities voor 2024

“Ontdek de Schoonheid van Binnen en Buiten” Wat vliegt de tijd! We zijn alweer in de tweede week van het nieuwe jaar beland, en ik

Lees verder >>

Wil je niets missen?

Ontvang regelmatig updates en tips rechtstreeks in je mailbox! Geen zorgen niemand houdt van spam, ik ook niet. Dus ik stuur je alleen tips, tricks en af en toe een mooie aanbieding. 

Laat hieronder je mailadres achter en je blijft op de hoogte!

Gelinde van Een Briljante Look tijdens behandeling