Skin’s wax salon

De beste ontharingsmethode ter wereld!


Je kan bij mij in de salon terecht voor gezicht en lichaam maar ook de bekende brasilian wax methode. Zowel man als vrouw zijn welkom in de wax salon.

Het voordeel van waxen is lange tijd geen last van haargroei. Haartjes blijven langer weg, haargroei word minder en komen zacht terug.

Voorafgaand het waxen adviseer ik een dag van te voren de huid even goed te scrubben. Zo komen alle haartjes los van de huid en komen ze goed mee in de wax. Breng voor de behandeling gelieve geen verzorgende producten aan.

SKIN’S Brazilian wax

Skin’s
Het unieke en revolutionaire ontharingssysteem voor het hele lichaam dat comfortabel, snel en vrijwel pijnloos is. Deze exclusieve techniek is ontwikkeld vanuit het oogpunt van de klant: de ervaring bij het ontharen zo prettig mogelijk maken. Met SKIN’S is daar het antwoord op gegeven!

Hoogste Kwaliteit
Alle producten van SKIN’S zijn van uitstekende kwaliteit. De producten van dit systeem zijn verzorgend voor de huid zodat na elke behandeling de huid zacht en gehydrateerd is.

Uniek
Deze geweldige techniek, die zonder strips uitgevoerd wordt, is de wereld aan het veroveren. Het is gebaseerd op toepassing met een lage temperatuur die haren er zacht en diep uittrekken, waardoor deze extreem effectief is op heel kort haar.


Prijslijst Skins brazilian waxing methode

Oksels
Onderarmen
Hele armen
Onderbenen
Bovenbenen (zonder knieën)
Hele benen
Borst of buik
Borst & buik (groot)
Rug
Billen
Bilnaad
Bikinilijn (buiten sliprand)
Brazilian: schaamstreek voorkant geheel ontharen
Hollywood: schaamstreek + bilnaad geheel ontharen

€ 16,50
€ 25,00
€ 38,50
€ 22,00
€ 30,25
€ 47,50
€ 38,50
€ 46,50
€ 44,00
€ 31,00
€ 23,00
€ 25,00
€ 37,50


€ 43,00


Boek een kuurbehandeling van 3 skin’s wax behandelingen en ontvang 15% korting op uw totaalbedrag.

Op bovenstaande tekening kunt u zien, dat de haargroei verschillende fases heeft.
Om het beste resultaat te behalen, geven wij u het volgende advies:

Boek uw eerste 3 behandelingen van het te ontharen lichaamsdeel om de 10 dagen, zo pakt u elke groeifase mee. Vervolgens kunt u 4 – 6 weken tussen de behandelingen boeken.

Een Briljante Look