Logo Een Briljante Look - stempel

Geluk zit in de kleine dingen!

Een momentje voor jezelf terwijl je huid wordt verzorgd. Dat kan bij Een Briljante Look. Niets is zo fijn als met een fris en ontspannen gevoel weer naar huis te gaan! 

Video afspelen
Gezichtsbehandeling door Gelinde - Een Briljante Look

Over Een Briljante Look

Een Briljante Look is de schoonheidsalon in Dronten waar jij tot rust komt terwijl je huid wordt verzorgd. 

Ik, Gelinde van Eijk, ben gespecialiseerd in het verzorgen en verbeteren van de huid. Ik heb één duidelijke missie: jouw laten ontspannen terwijl je huid tot in de puntjes wordt verzorgd! Dat doe ik inmiddels al 4 jaar met plezier en mijn klanten zijn er erg bij mee.

Ik denk graag met je mee en samen vinden we de behandeling die jouw beautywensen in vervulling laat gaan.

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan doen? Ik maak graag kennis!

Waarom je kiest voor Een Briljante Look​

Ontspannen

We zijn al druk genoeg met z’n allen, een momentje van rust en zelfzorg gun ik iedereen.

Geluk

Geluk zit in de kleine dingen, ik doe er alles aan om jou dat te laten ervaren.

Kwaliteit

Alles wat ik doe is goed… anders begin ik er niet aan.

Eerlijk en respectvol

Naar mijn klanten, het milieu en de medemens.

Open

What you see is what you get. Een open sfeer en oprechte gesprekken.

De behandelingen

Hieronder vind je een overzicht van alle behandelingen. Waar ga jij voor?

15% korting voor veteranen

Defensie beschermt wat ons dierbaar is. Ze komen op voor anderen en ondersteunen bij rampen. Hiermee draagt Defensie bij aan vrede, vrijheid en veiligheid in de wereld. Uit eigen ervaring weet ik hoe het is om onderdeel te zijn van het thuisfront. Mijn man werd uitgezonden naar Afghanistan.

In samenwerking met stichting Onbekende Helden toon ik mijn waardering voor het werk van deze dappere mannen en vrouwen. Als dank voor hun inzet krijgen zijzelf én hun partners 15% korting op hun behandeling. Een momentje van rust, zelfzorg een waardering kan hét verschil maken.

Gelinde van Eijk - Spiegel

Over Gelinde van Eijk

Hi, mijn naam is Gelinde van Eijk. De beauty expert en oprichter van Een Briljante Look. 

Ik ben een echt gevoelsmens, zo ben ik ook in deze branche terecht gekomen. Ik werk graag met mensen en vond al snel mijn roeping in dit mooie vak. De connectie die ik heb met de mens in mijn stoel is een van de belangrijkste redenen dat ik voor mezelf ben gestart. Ik neem graag de tijd voor je en wil meer bieden dan alleen de feitelijke behandeling. Ik vind het dan ook belangrijk om een veilige en vertrouwde sfeer te creëren in de salon, zodat jij je volledig op je gemak voelt tijdens de behandeling. 

Daarnaast vind ik het ook belangrijk dat je de beste kwaliteit krijgt qua behandeling. Ik blijf mezelf trainen en leer regelmatig nieuwe technieken bij. Daarnaast ben ik ook trainer bij beautytrainingen.nl waarbij ik andere schoonheidsspecialistes opleid in dit mooie vak. 

Geluk zit voor mij in de kleine dingen. Ook dat is een reden om de salon te openen. Ik ben flexibel qua tijden en je kan dus ook ’s avonds bij mij terecht! Zo kan ik het gezinsleven perfect combineren met mijn salon. Ik weet als geen ander dat het leven soms hectisch kan zijn. Mijn doel is dan ook om een rust- en verwenmomentje voor jou te creëren!

Kun jij ook wel wat ontspanning en rust gebruiken?

Wat anderen zeggen over Een Briljante Look

Kom jij binnenkort ook ontspannen?

Boek direct een afspraak!

Ontspannen - Een Briljante Look (2)