Piura Skincare salon

piura, exclusief salon, piura exclusief, dronten, skincare, geen parabenen, huidverzorgingm schoonheidsspecialiste, spa salon

Piura skincare salon

In de salon wordt gewerkt met Piura Skincare. Biedt een breed scala aan hoogwaardige producten voor huidverzorging (herstel en -verbetering).
Alle werkzame stoffen zijn 100% natuurlijk en plantaardig. De productlijnen zijn afgestemd op huidtypen, huidcondities en huidleeftijden.

Ontspanning, balans en wellness staan bij ons hoog in het vaandel.
Dat is de bijzondere filosofie van Piura; de levensstijl filosofie en de visie op gezondheid van huid, lichaam en geest.

Piura Advanced gezichtsbehandelingen

Een zijdezachte, gladde huid – met Perfect skin behandeling

Piura, Piura skincare, Piura advanced skincare, natuurlijk, huidverbeterend, schoonheidssalon, schoonheidsspecialste, dronten, flevoland, leisureworld, een briljante look, perfect skin

Voor een continue huidvernieuwing op huidvriendelijke maar effectieve wijze.
Piura Perfect Skin verwijdert dode huidcellen, verfijnt de poriën, vermindert comedonen en onzuiverheden, geeft intensieve hydratatie, huidvernieuwing & anti-aging. Inclusief bijzondere activerende massage & masker in de behandeling.
Een gladde, zijdezachte huid binnen handbereik!

€ 69,50 Perfect skin behandeling ( 60 minuten )


Ervaar de direct liftende werking – met Supreme lift behandeling

Piura, Piura skincare, Piura advanced skincare, natuurlijk, huidverbeterend, schoonheidssalon, schoonheidsspecialste, dronten, flevoland, leisureworld, een briljante look, supreme lift

Piura suprême Lift vermindert lijntjes en rimpels aanzienlijk, geeft een direct voelbaar aanspannende werking en zorgt voor een strakke kaakcontour en lip lijn. Door de direct liftende werking is de huid gladder, voller en krijgt weer glans.


€ 77,50 suprême lift behandeling ( 75 minuten )


de behandeling voor een voller, gladder, steviger & frisse huid
– Micro Needling

Kleine steriele naaldjes maken onder hoge snelheid talloze minuscule kanaaltjes verticaal in de huid. Dit stimuleert de huid om actief te worden en in combinatie met werkstoffen (die nu veel beter in de huid kunnen doordringen) wordt diep in de huid het natuurlijke herstelproces op gang gebracht. Hierdoor wordt het natuurlijke herstelproces van de huid geactiveerd en komen er groei- en helende factoren vrij. Deze zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine waardoor het uiterlijk aspect en de conditie van de huid verbetert (o.a. huidstructuur, soepeler, stevigheid, egaliteit, kleur).

Binnen enkele behandelingen ziet de huid er al gladder, egaler en frisser uit, maar voor mooiste resultaat zal deze behandeling in kuurverband geadviseerd worden .

De behandeling is niet onaangenaam of pijnlijk.
Wel wordt uw huid weer:
Voller, gladder, weerbaarder, steviger & egaal van kleur.


€ 79,00 Micro Needling ( 75 minuten )
€ 200,00 Kuurverband 3 behandelingen á 75 minuten


Wilt u een frisse, egale huid? Minder grove poriën ? Minder lijntjes?
– met Bio peeling behandeling

Piura, Piura skincare, Piura advanced skincare, natuurlijk, huidverbeterend, schoonheidssalon, schoonheidsspecialste, dronten, flevoland, leisureworld, een briljante look

De Piura Bio Peeling is een 100% natuurlijke kruidenpeeling. Dé professionele dieptereiniging en huidvernieuwende behandeling. Dode huidcellen worden van de oppervlakte verwijderd terwijl de celdeling en celvernieuwing gestimuleerd worden. De biopeeling is niet agressief, doet geen pijn, de huid wordt niet overmatig rood, u gaat niet vervellen, wel voelt u dat de peeling werkt.
Uitermate geschikt voor:
– Onzuiverheden, grove poriën
– Overmatige talgproductie
– Acne
– Pigmentvlekken, zwangerschapsmasker (kuurverband)
– Littekens
– Fijne lijntjes & rimpels (Anti-aging)

€ 79,00 Bio peeling ( 75 minuten )
€ 200,00 Kuurverband 3 behandelingen á 75 minuten


Een Briljante Look, Dronten, schoonheidssalon,schoonheidsspecialiste, visagie, visagiste, make-up, mua, workshops, bruidsmake-up, bruidsvisagiste, wimperextensions, wimperextensions dronten, wimperstyliste, one by one, volume, hybride, piura, piura skincare, huidverbetering, acne, pigment, anti rimpel, liftend, huidverzorging, gezichtsbehandelingen, leisureworld, lifestylecenter dronten

Piura Beautifull gezichtsbehandelingen

Zijn heerlijk ontspannende gezichtsbehandeling met de juiste zorg voor uw huid! Vind u het lastig om de juiste behandeling te kiezen? Dat geeft niets, want we spreken uw wensen door en bekijken samen wat het beste is voor uw huid!

Komt u voor de eerste keer in de salon? We starten met een intake en een huidanalyse. Aan de hand van de intake kunnen we samen een plan van aanpak maken, wat het beste bij uw wensen past.

Basic gezichtsbehandeling
€ 45,00 ( 45 minuten )
– Relaxing intro
– Reiniging van de huid
– Peeling
– Verwijderen van huidonzuiverheden
– Crème masker
– Dagverzorging

Relax gezichtsbehandeling
€ 59,50 ( 60 minuten )
– Relaxing intro
– Reiniging van de huid
– Peeling
– Stylen van de wenkbrauwen
– Verwijderen van huidonzuiverheden
– Crème masker
– Dagverzorging

Relax deluxe gezichtsbehandeling
€ 87,50 ( 90 minuten )
– Relaxing intro
– Reiniging van de huid
– Peeling
– Stylen van de wenkbrauwen
– Verwijderen van huidonzuiverheden
– Massage van hoofdhuid, gelaat, decolleté, schouders en nek
– Intensief kruiden masker
– Dagverzorging

Piura purify, reinigende gezichtsbehandeling voor de jonge huid
€ 39,50 ( 45 minuten )
Een reinigende gezichtsbehandeling, speciaal ontwikkeld voor de jonge huid. De behandeling wordt geheel op de problemen van deze jonge huid gericht.

Piura homme gezichtsbehandeling voor heren
€49,50 ( 50 minuten )
– Relax intro
– Reiniging van de huid
– Peeling
– Verwijderen van huidonzuiverheden
– Masker
– Dag verzorging


Piura homme gezichtsbehandeling voor heren
€69,00 ( 70 minuten )
– Relax intro
– Reiniging van de huid
– Peeling
– Massage van hoofdhuid, gelaat, decolleté, schouders en nek
– Intensief kruiden masker
– Dag verzorging