Logo Een Briljante Look - stempel

De fijnste producten voor een verzorgde huid

Bij veel behandelingen is een goede verzorging van de huid belangrijk, ook thuis! Daarom adviseer ik je gebruik te maken van geschikte producten. 

Gelinde bij producten closeup - Een Briljante Look

Met zorg geselecteerde producten en merken

Met zorg kies ik de producten uit waarmee gewerkt wordt.
Kwaliteit is daarbij essentieel, maar niet enige punt. Ik vind het belangrijk dat producten bijdragen aan een betere wereld.

Kwaliteit is essentieel, maar niet het enige wat telt!

Webshops van merken die ik adviseer

Natuurlijke huidverzorging

Piura is een Nederlands merk met pure producten die gebruik maken van de kracht van de natuur. Deze gebruik ik volop in de salon. 

* vergeet niet bij het bestellen de salon te selecteren!

Fantastische wimpers

Lashtag is ook een Nederlands merk dat 100% cruelty free & vegan wimper- en wenkbrauw verzorging aanbiedt van hoge kwaliteit.

Creëer een ontspanner sfeer

De producten van BB SIS geven een gevoel van luxe en verwennerij. De geursets zijn perfect voor een ontspannen sfeer in huis!

Make-up met positiviteit

UNG staat voor positiviteit. Net als ik! UNG is een Nederlands make-up merk dat verantwoordelijkheid neemt voor haar productieproces.

Weet je niet welk product je het beste kan gebruiken?

In het grote aanbod van deze webshops is het soms lastig zoeken naar welk product het beste bij jouw huid past. Ik geef je daarin graag advies. Vul het contactformulier in en ik stuur een linkje met de producten die passen bij jouw wensen. Of stuur een whatsapp met je vraag.